+359 898 664 100

Стаи

Студио

Стандартна стая

Климатизирана стая със самостоятелен санитарен възел, с безплатни тоалетни принадлежности, халати и чехли.

Студио

Голяма стая със старинни мебели, елегантно обзаведена в топли цветове, картини, изключителен дизайн с елегантен интериор

Джуниър Суит

Джуниър Сиут е тих, индивидуално обзаведен и декориран в стил „Късен барок“

Делукс

Тази стаи е със старинни мебели, с изглед към парка пред хотела и старата част на града

Гранд хотел Лондон във Варна предлага четири основни типа стаи. Всеки отделен тип стая в хотела е с вана в стаята, интернет, кабелна телевизия.

Хотелските стаи са за двама – двойна стая, като ако се използват от един човек като единична стая, се прилага отстъпка от цената.

Двойните стаи са в хотела са следните типове: стандартна, делукс, студио и джуниър суит. Хотелът не разполага с тройна стая. Предлага се възможност за настаняване на допълнително легло на възрастен или дете единствено в тип стая студио.

Какви са разликите между стаите?

Основната разлика между типовете стаи е големината на стаята и мебелите, които се намират в нея. Стандартните стаи и делукс стаите са по-малки по площ. Студиата и джуниърите са доста по-големи, с дивани, библиотека в стаята, индивидуално декорирани в бароков стил.

Има ли стаи с тераса?

Ако предпочитате стаята, в която да се настаните да бъде с тераса, моля, информирайте ни преди Вашето настаняване. Стаите с балкон са ограничени на брой и ние не можем със сигурност да гарантираме удовлетвореността на гостите ни, ако не е предварително заявено.

Стаи със спалня или разделени легла?

Хотелските легла са в три разновидности: спалня, разделени легла и съединени матраци. Ние настаняваме клиентите според техните изисквания, ако има предявени такива преди настаняване. Колкото по-рано заявите Вашето желание, толкова по-сигурно ще потвърдим, че можем да изпълним изискването Ви.

Аристократичен стил | Бароков интериор | 100 години история

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас

Причина за контакт с нас:

Резервирайте директно при нас

* Услугата трябва да се заяви в момента на резервиране