+359 898 664 100

Оферти във Варна

Делукс

Корпоративни клиенти

Хотел във Варна
Оферта за настаняване на бизнес клиенти и корпоративни компании. Офертата е приложима за всяка компания, без ограничение на броя на нощувките в месеца.

Сезонна оферта в Гранд хотел Лондон

Хотел във Варна
Предстои Ви пътуване до Варна? Не пропускайте най-актуалните ни и преференциални цени! Резервирайте в нашия сайт и получете отстъпки от 20% до 50%!

Отстъпка Лоялни клиенти

Хотел във Варна
Ако вече сте били наш гост, получавате 10% отстъпка от най-добрата цена в сайта на хотела

Какви оферти предлага хотела

Хотелът предлага различни оферти за почивка през летния и зимния сезон. Всяка оферта, която публикуваме е с ясно обозначен период за престой. Офертите могат да бъдат различни по своя вид, като например:

  • Отстъпки за ранни резервации
  • Безплатни нощувки при определен минимален престой
  • Празнични оферти – Нова Година, Великден, български национални празници
  • Пакетни оферти с включени закуски, обяди или вечери
  • Оферти за групови резервации

Какви услуги предлага хотела

Гранд хотел Лондон е малък, уютен бутиков хотел, познат със своята над 100 годишна история и традиции в хотелиерството. Намира се в самия център на град Варна. Открит е през далечната 1912 г. по проект на изтъкнатия архитект Дабко Дабков.

Хотелът е специално проектиран за хора, търсещи уюта и топлината на бутиковия хотел. Още с влизането в хотела ще бъдете очаровани от изисканото  лоби, чудесно място за среща с приятели и бизнес партньори. Веднага след това ще бъдете настанени в луксозно обзаведените стаи, разполагащи с безжичен интернет. Банята допълва прекрасното изживяване, което ще изпитате с вземане на топла вана.

Как мога да видя какви са офертите на хотела в момента

Следете нашите оферти и специални промоции в сайта на хотела като се абонирате за нашия бюлетин. Тук ще откриете всички наши промоции за Вашето пътуване до Варна. Ако търсите хотел във Варна 5 звезди – ние сме правилния избор!

Аристократичен стил | Бароков интериор | 100 години история

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас

Причина за контакт с нас:

Резервирайте директно при нас

* Услугата трябва да се заяви в момента на резервиране