+359 898 664 100

7 правила без риск от коронавирус при пътуване

7-правила-за-коронавируса

Какви са най-ефективните начини за намаляване на риска от коронавирус, ако все пак трябва да пътувам?

Недейте! Останете вкъщи, ако имате грипоподобни симптоми (температура, кашлица, кихане, и т.н.). На този етап се насърчава дистанционна работа от дома и бизнес пътуванията се отлагат за следващ момент.  Много компании работят отдалечено поне от част от времето или се самокарантират, когато са с болни служители, подпомогнати от лекотата, която осигуряват технологиите при ежедневната им работа.

Най-важните правила, които трябва да спазвате:

  1. Редовно мийте ръцете си минимум 20 секунди с топла вода и сапун.
  2. Избягвайте близък контакт с други хора, особено проявяващи симптоми. Настоящите препоръки са да се поддържа разстояние от 2 м между хората, както и да се практикува социална дистанция, когато е възможно.
  3. Помислете за пропускане на традиционното ръкостискане.
  4. Дезинфекцирайте всички повърхности по време на полет в самолета – масата и подлакътници на седалката, всички общи повърхности в самолета. Това включва елементи като списания, телевизори със сензорен екран и дистанционни управления.
  5. Подгответе си лекарства за грип и ги вземете със себе си. Ако се разболеете, последното нещо, което искате да направите е да търсите аптека, за да си купите лекарства в непознат град.
  6. Носете маски за лице – те няма да ви предпазят от вируса на въздуха, но ако се разболеете, може да защитите хората около вас.
  7. И отново … не пътувайте, ако не се налага!

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте регулярно новини от нас

Прочетете още

Аристократичен стил | Бароков интериор | 100 години история

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас

Причина за контакт с нас:

Резервирайте директно при нас

* Услугата трябва да се заяви в момента на резервиране