+359 898 664 100

Studio

Кога да изберете Гранд хотел Лондон за престоя си във Варна?

Ако търсите удобно място в центъра на Варна, ние сме правилния избор. Хотелът е подходящ за Вашето бизнес пътуване или почивка във Варна. Намираме се на главната пешеходна улица в града, на близки разстояния от важните бизнес учреждения, магазини, ресторанти и барове. Морската градина и центалният плаж са на пешеходно разстояние. Всички стаи в хотела са оборудвани с удобни бюра за работа, интернет с висока скорост – най-добрия избор за Вашият изнесен офис във Варна.

Какви видове цени има Гранд хотел Лондон

Цените в хотела са различни според политиката, която е най-подходяща за госта.

  • Цена без възстановяване на сумата при промяна – това е възможно най-ниската цена. Гостът предплаща предварително и няма право да анулира резервацията си. Ако все пак се наложи да анулира, сумата по резервацията не се възстановява.
  • Стандартна цена – госта има право да променя резервацията си. Не се изисква предплащане, но цената е по-висока.
  • Промоционална цена – гъвкави цени, според  конкретното предложение на хотела. Промоционалните цени обикновено са валидни за определен период.
  • Празнични пакети – всеки пакет може да бъде с различни политики на плащане и анулации, според конкретното предложение.

Каква е най-подходящата цена за мен и как да заплатя

Всеки клиент сам избира коя цена е най-добра за него. Съветваме Ви преди да потвърдите резервацията си, да се запознаете с политиките на цената, която сте избрали.

Клиентите имат няколко опции за плащане – по банков път, с кредитна карта, с PayPal или при настаняване на място в хотела.

Къде да разгледам офертите на хотела

Разгледай нашите актуални цени в сайта на хотела. Избери от нашите атрактивни цени за нощувка, с включена закуска или закуска и вечеря. Резервирай бързо и лесно през резервационната система на хотела. Резервацията ти ще бъде автоматично потвърдена.

Всички цени са с включени интернет, туристическа такса и ДДС.

Аристократичен стил | Бароков интериор | 100 години история

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас

Причина за контакт с нас:

Aristocratic style | Baroque interior | 100 years of history

Fill in your details and we'll get back to you

Reason for contacting us:

Book directly with us

* The service must be claimed at the time of booking