+359 898 664 100

Природни забележителности край Варна

Морска градина

Морската градина или Приморски парк е голям парк по брега на Черно море във Варна, България.

Побити камъни

Природен феномен край Варна, известен още като Каменната гора

България е страна, богата на природни богатства, интересни места за разходка. Районът около Варна изобилства от красоти и интригуващи туристически обекти, приятни за разглеждане през цялата година.

Забележителностите около Варна са такива, свързани с хилядолетната история на България, както и множество природни обекти, сформирали се през вековете.

Най-популярните забележителности са не винаги и най-интересните. В България има изключително много все още неразвити и не толкова рекламирани хубави места, които в последно време започват да придобиват заслужена популярност.

Интересни места във Варна

На сравнително близки разстояния около Варна са разположени много природни феномени и красиви природни забележителности. Сред най-известните от тях са Побити камъни, Чудните скали, Природен парк Златни пясъци, нос Емине, плаж Болата, Чудните скали, Мадарският конник, нос Калиакра, Морска градина, както и много красиви плажове на север и на юг от града.

В зависимост от това за колко дни сме в града и дали сме двойка, с деца или с приятели, можем да разнообразим деня си по най-различни начини. Разходка в Морската градина, посещение на Зоопарка, Делфинариума, са сред най-добрия вариант, ако сме семейство с деца. Не пропускаме притегателната сила на плажовете, баровете и дискотеките, когато сме с приятели. Няма нищо по-романтично от вечеря в ресторант край морето, когато сме с любимия човек.

Аристократичен стил | Бароков интериор | 100 години история

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас

Причина за контакт с нас:

Резервирайте директно при нас

* Услугата трябва да се заяви в момента на резервиране